Over Junior Journalist - prijsuitreiking

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

02 feb

Junior Journalist - prijsuitreiking

Prijsuitreiking schrijfwedstrijd voor jongeren

vrijdag 2 februari 2024 om 20:00 uur

Prijsuitreiking schrijfwedstrijd voor jongeren

Thema: "Oost west, thuis best !?"

Locatie: polyvalente zaal Piramide, basisschool De Fruitboom, Duifhuisstraat 99 te Sint-Truiden

 De prijswinnaars van reeks I (5de+ 6de leerjaar) en reeks II (1ste + 2de middelbaar) lezen om beurt hun tekst voor. En nieuw dit jaar: voor het eerst hebben ook een paar scholen uit Tongeren bij ons deelgenomen. Bestuurslid Stephan Elen laat ons genieten van zijn muziek. Onze voorzitter overhandigt een cheque aan de voorzitter van PASSHUIS, een ouderinitiatief voor kinderen en jongeren met autisme. Dat bedrag is het resultaat van de vrije bijdragen van de deelnemers aan U Zijt Wellekome, onze kerstsamenzang op tweede kerstdag.

Alle laureaten van de deelnemende scholen worden beloond met mooie boekenprijzen en zoals de vorige jaren rekenen we ook op een prijs van de burgemeester.

Alle aanwezigen genieten samen van een drankje… Vrije toegang. Van harte welkom!

 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

vrije toegang ; geen inschrijving vereist

Labels: TaalLiteratuur1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteitJunior JournalistOntmoeting met receptieVoorstelling (theater, literatuur, film,...)Junior Journalist katernCultuurregio Limburg