Over Aperitiefgesprek “Tom Herck, Truienaar en kunstenaar”

27 okt
Sint-Truiden - CC De Bogaard

Aperitiefgesprek “Tom Herck, Truienaar en kunstenaar”

Tom Herck laat ons binnenkijken in zijn parcours en zijn kunstwereld.

zondag 27 oktober 2024 van 10:00 uur tot 13:00 uur

Tom Herck, een echte Truienaar, is niet enkel een lokale kunstenaar ; hij haalde het laatste decennium geregeld het internationale forum.

Zijn sculpturen, schilderijen, maar vooral zijn monumentale installaties zijn steeds maatschappijkritisch en zorgen voor de nodige ophef en halen het wereldnieuws. Zoals The Decline/Het Verval (2016), het kaartenhuis aan het Speelhof ; The Holy Cow (2017) in de kerk van Kuttekoven ; The Wall (2019) in Burning Man in Nevada ; en zoals onlangs op de Biënnale van Venetië (2024) met Once We Ruled the World, een gigantische installatie ….. met Tom is er altijd nieuws !

De kunst van Tom Herck gaat in dialoog met de maatschappij, wakkert het debat aan van maatschappelijke thema’s. Tom gaat met ons in dialoog en laat ons binnenkijken in zijn parcours, zijn kunstwereld en zijn ideeën. Dit alles wordt in goede banen geleid door Luc Renson.

We sluiten af met een aperitief in De Mindere.

Locatie: CC De Bogaard, Club

Prijzen

Ticket Prijs
Leden-tarief € 12,00
standaard € 15,00

Inschrijven uiterlijk 23 oktober 

via davidsfonds.sinttruiden@gmail.com

met vermelding van :

  • je naam en voornaam
  • tel.nr of gsm.nr.
  • aantal deelnemers.

Je zult per mail een bevestiging ontvangen van je inschrijving.

Betaling eveneens uiterlijk 23 oktober op rekeningnummer BE96 4536 0379 7105 van Davidsfonds Sint-Truiden met vermelding van je naam.

Labels: Kunst & CultuurBeeldende kunstLezing1 sessieRolstoeltoegankelijklezingCultuurregio LimburgAanstekelijkBegeesterend